• Advento akcija "Daugiau šviesos"
          • Advento akcija "Daugiau šviesos"

          • Šį sekmadienį prasidėjo gražiausias ir jaukiausias metų laikotarpis – Adventas, kuris kviečia mus galvoti apie ateitį, o taip pat atsigręžti ir į tai, kas praėjo. Žvelgdami atgal į pastaruosius mėnesius ir praėjusius metus, daugelis prisimename patirtas džiugias akimirkas, tačiau dažnai jutome ir vilties bei šviesos trūkumą…

            Kadangi mūsų gimnazijos bendruomenės nariai šiuo metu yra atskirti vieni nuo kitų, kapelionas ir mokinių parlamentas svarstė, ką šioje situacijoje galėtų padaryti. Ir jiems kilo puiki idėja! Inicijuojama Advento akcija, pavadinta „Daugiau šviesos“.

            Nuo gruodžio 1 iki 25 d. Kauno jėzuitų gimnacijos socialinio tinklo Facebook puslapyje (https://www.facebook.com/Kauno-j%C4%97zuit%C5%B3-gimnazija-453422008059612kasdien talpinsime trumpus video-impulsus, kuriuos kuria gimnazijos mokiniai, mokytojų, administracijos ir darbuotojų atstovai. Juose išvysime kalėdinius linkėjimus, gražias mintis, talentus bei visą kitą, kas atneštų į mūsų kasdienybę DAUGIAU ŠVIESOS.

            Norintys šiuos video gauti kasdien el. pašte, turi registruotis naudojant šią formą:

            https://forms.gle/ecx2ogbFQ52kmwwd9

            Palaimingo Advento!

        • Diena, kada mokomės rūpintis savimi ir savo artimu kitaip - Cura personalis
          • Diena, kada mokomės rūpintis savimi ir savo artimu kitaip - Cura personalis

          • Cura personalis (lot. rūpesčio asmeniu) diena, kaip ir kasmet, pakvietė visą gimnazijos bendruomenę į Pamokas kitaip. Pratęsiant šią bendruomeninę tradiciją, lapkričio 25d. nuotoliniu būdu galėjome išgirsti daugybę skirtingų pranešimų, gauti įvairių praktinių patarimų ir pasiklausyti įkvepiančių istorijų.

            Sužinojome apie tai, kaip sėkmingai valdyti pyktį ir nerimą, mokėmės pažinti jausmus, diskutavome apie bendruomeniškumo svarbą ir lyderystę politikoje, gilinomės į dopingo poveikį sportui ir komandos vertybes, analizavome įvairias priklausomybes, klausėmės egzotiškų pasakojimų apie kalnus ir žygius, buvome pakviesti ugdyti gebėjimą mokytis ir puoselėti akademinį sąžiningumą, drąsiai kalbėjomės apie lytiškumą, draugystę, fizinę sveikatą, vyresnieji buvo kviečiami atlikti testą ir atpažinti savo profesinius pašaukimus. Šios dienos svarbą puikiai apibūdino logotipą šiai progai sukūrusi Ieva: "Cura personalis diena yra priminimas, kad mylėti artimą, reiškia mylėti save ir Dievą - meilė negali būti padalinta tik tam, ką patogu mylėti, ji egzistuoja visuose žemiškuose ir dvasiniuose santykiuose, visa apjungia."

            Dėkojame gausiam būriui gimnazijos draugų ir bičiulių - mokinių tėveliams, alumnams, įvairių organizacijų atstovams, lektoriams, įkvepiančioms asmenybėms, kurie nuotoliniu būdu vedė užsiėmimus, paskaitas mokiniams ir darbuotojams. Šiais metais pirmą kartą prisijungė gausi puikių Lietuvos sporto universiteto lektorių komanda.

        • Lapkričio 25 d. gimnazijoje vyks Cura personalis diena
          • Lapkričio 25 d. gimnazijoje vyks Cura personalis diena

          • Lapkričio 25 d. gimnazijoje vyks Cura personalis diena. Kaip ir kasmet mūsų visų laukia įdomūs ir prasmingi susitikimai-užsiėmimai su įvairiais svečiais.

            Nuo 8.00-12.15 val. kviečiame kartu su mokiniais dalyvauti šios dienos užsiėmimuose. Išsirinkite užsiėmimus-paskaitas ir junkitės nurodytu adresu.

            Cura personalis dienos programa (atsižvelgiant į tai, kad Google meet'e viename užsiėmime gali dalyvauti tik 100 dalyvių, ne į visus I-IV kl.mok. užsiėmimus galės patekti dalyko mokytojai).

            E. dienyne dalyko mokytojai, tą dieną turintys pamokas, savo pamokoje turėtų įrašyti: Kultūrinė pažintinė diena - "Cura personalis diena".   

            5-IV klasių vadovai šią dieną kartu su auklėtiniais dalyvaus užsiėmimuose ir praves dienos refleksiją (Atmintines atsiuntė e.paštu srautų kuratoriai).

            Nuo 14-00-16.00 val. laukiame seminare, skirtame visiems darbuotojams. Tema: "Nerimas". Lektorė J.Abakumova-Kočiūnienė (informaciją rasite programoje).

        • Ugdymas nuotoliniu būdu pratęstas iki Kalėdų atostogų
          • Ugdymas nuotoliniu būdu pratęstas iki Kalėdų atostogų

          • Dėl pratęsto visuotinio karantino ugdymas ir visos veiklos KJG iki gruodžio 23 d. vyks tik nuotoliniu būdu.

            Raštinių, administracijos ir švietimo pagalbos specialistų darbas vykdomas nuotoliniu būdu.

            Susirgusius COVID-19 prašome kuo skubiau informuoti gimnaziją.

            Išlikime sveiki ir išminties vedami. Visiems sergantiems linkime greitai pasveikti!

        • Dvyliktokas Tomas iškovojo sidabro medalį Pasaulinėse astronomijos ir astrofizikos e. varžybose
          • Dvyliktokas Tomas iškovojo sidabro medalį Pasaulinėse astronomijos ir astrofizikos e. varžybose

          • Dėl Covid-19 pandemijos neįvykus Tarptautinei astronomijos ir astrofizikos olimpiadai (IOAA 2020), jos organizacinis komitetas jaunuosius astronomijos mėgėjus iš įvairių pasaulio šalių pakvietė dalyvauti  Pasaulinėse astronomijos ir astrofizikos e. varžybose (GeCAA).

            Mokiniai dalyvavo dviejose varžybų kategorijose: individualiose ir grupėse. Beveik 300 dalyvių individualiose varžybose sprendė teorinius, duomenų analizės ir su stebėjimais susijusius uždavinius.

            Individualiose varžybose sidabro medalį laimėjo Kauno jėzuitų gimnazijos dvyliktokas Tomas Kvietkauskas (mokytoja Rigonda Skorulskienė).

             

        • Linkėjimai rudens atostogų proga
          • Linkėjimai rudens atostogų proga

          • Netrukus prasidėsiančių rudens atostogų proga gimnazijos direktorius siunčia linkėjimus ir kviečia nepasiduoti nerimui, liudyti džiaugsmą kasdienybėje, primena apie sąžiningumą mokantis nuotoliniu būdu ir ragina nepamiršti pailsėti!

            ***

            Mokinių atostogų metu gimnazijos raštinė ir administracija dirbs nuotoliniu būdu.

            Mokinių raštinė: tel. mob. 8 676 53935, el. paštas: gimnazija@kjg.lt,

            Internetinio kambario adresas https://meet.google.com/ibu-njtr-wmf

            Administracijos raštinė: tel. mob. 8 618 19949, el. paštas: kjg@kjg.lt

            Internetinio kambario adresas https://meet.google.com/gyd-jatc-izz

            ***

            Primename, kad po atostogų, lapkričio 3-6 d. mokymasis vyks nuotoliniu būdu.

            Likite sveiki ir saugokite vieni kitus!

        • „Venimus" - Kauno chorų festivalyje
          • „Venimus" - Kauno chorų festivalyje

          • 2020 m. spalio 20 d. Kauno jėzuitų gimnazijos choras „Venimus“, vadovaujamas muzikos mokytojos Erikos Lukšienės, nuotoliniu būdu dalyvavo antrajame Kauno gimnazijų chorų festivalyje „Ąžuolėlis šimtašakis“.  Kviečiame pasiklausyti sielą pakylėjančio skambesio!  KJG „Venimus“ pasirodymas 0.53–2.14 min.

        • Bronzinis medalis „Mokyklos – švietimo lyderės“ konkurse
          • Bronzinis medalis „Mokyklos – švietimo lyderės“ konkurse

          • 2020 m. spalio 7 d. Kauno jėzuitų gimnazija užėmė trečiąją vietą didmiesčių kategorijoje „Mokyklos - švietimo lyderės“ konkurse. LRT ir ISM organizuojamuose Lietuvos mokyklų lyderių rinkimuose nuo rugpjūčio 12 d. gyventojai buvo kviečiami nominuoti mokyklas, vertas švietimo lyderės vardo, o nuo rugsėjo 7 iki 27 d.  balsuoti už vieną pasirinktą mokyklą. Organizatoriams paskelbus tris geriausiai lyderystę švietimo sektoriuje reprezentuojančias ugdymo įstaigas, susumavus publikos ir vertinimo komisijos balus, didmiesčių kategorijoje aukščiausiais balais įvertintos Šiaulių Simono Daukanto gimnazija, Vilniaus jėzuitų gimnazija ir Kauno jėzuitų gimnazija. Dėkojame visiems balsavusiems už KJG! 

        • Aštuntokas Jokūbas laimėjo "Lietuvos tūkstantmečio vaikų" pusfinalį
          • Aštuntokas Jokūbas laimėjo "Lietuvos tūkstantmečio vaikų" pusfinalį

          • 2020 m.  spalio 6 d. Jokūbas Vasiliauskas, laimėjęs atranką pateko į „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ trečiąjį pusfinalį. Jokūbas puikiai pasirodė, laimėjo šį pusfinalį ir pateko į finalą. Norint laimėti Lietuvos tūkstantmečio vaikų finalą reikia turėti ne tik daug žinių, bet ir stiprų loginį mąstymą, žaibišką reakciją, gebėjimą susitvarkyti su jauduliu, atsakyti į sudėtingus klausimus.  Dalyvavimo akimirkos – laidoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“, per LRT televiziją. Dėkojame palaikymo komandai ir mokytojui A. Juškauskui už patirtas puikias emocijas. Linkime Jokūbui tolimesnės sėkmės!

        • Mokytojų diena 2020 – viduramžių ritmu
          • Mokytojų diena 2020 – viduramžių ritmu

          • 2020 m. spalio 2 d. Kauno jėzuitų gimnazijos mokytojai viduramžių melodijomis, ritualais ir paslaptingumu pradėjo penktadienio rytą, kuris tapo įžanga į Mokytojų dienos minėjimą. Muzikiniu sveikinimu, saulės spinduliais ir šypsenomis papuoštą popietę visi mokytojai buvo pakviesti užkopti ant vienuolyno terasos ir priimti dvyliktokų parengtą padėką. Kaip savo muzikiniame sveikinime dainavo gimnazistai, būtent KJG mokytojai „moko mus pasaulį daryti gražesnį“, tad džiaugiamės jais ir dėkojame, kad esate! 

        • Sveikiname Kauno m. mokyklų rudens kroso nugalėtojus ir prizininkus
          • Sveikiname Kauno m. mokyklų rudens kroso nugalėtojus ir prizininkus

          • Sveikiname Kostą Damažecką (5 c),Ugnę Končiūtę (5 c) 500 m nuotolio rungtyje laimėjus I-ą vietą; Martą Damažecką(II a) 1000 m nuotolio rungtyje iškovojus II-ą vietą. Tarp dešimties geriausių savo bėgimų grupėse taip pat pateko Gabielė Radzevičiūtė (IB1) , Otilija Končiūtė (IB1), Kipras Bielozarevičius (II a), Ugnė Sirvydytė (7 c) , Lukrecija Miškinytė (7 d) , Domas Venskus (I a) ir užėmė atitinkamai ketvirtą, penktą,penktą, šeštą, septintą ir aštuntą vietas.

            Fizinio ugdymo mokytojas R. Pavydis 

        • Šiais mokslo metais gimnazijos pedagogų būrį praturtino šaunūs nauji darbuotojai
          • Šiais mokslo metais gimnazijos pedagogų būrį praturtino šaunūs nauji darbuotojai

          • Gimnazija džiaugiasi, kad į mokytojų komandą įsijungė tikybos mokytojas Donatas Kuzmickas SJ, esantis pusiaukelėje į kunigystę, kurį labiausiai džiugina tarnystė Dievui ir žmonėms.

            „Esu tikra, kad kai mokytojas ir mokinys pasitiki vienas kitu, galima pasiekti puikių rezultatų!“, - sako lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Vilija Mataitė-Grigaitienė , kurią džiugina kruopštūs, darbštūs, atsakingi bei sąžiningi mokiniai.

            Mokytojas Artūras Ševeliovas, kuris mokys fizinio ugdymo ir geografijos, vertina tikrą nuoširdumą, atsakingą požiūrį į darbą, o pamokose ir gyvenime vadovaujasi principu "Tik pirmyn! arba „Vara! Vara!“

            Prancūzų kalbos mokytoja Vilma Kaftanikė siekia tapti tokia mokytoja, kuri įkvepia. Lankysiantys prancūzų pamokas sužinos, jog „Un professeur médiocre parle. Un bon enseignant explique. Un excellent enseignant démontre. Un très grand enseignant inspire.“ (vertimas nelankysiantiems „Vidutiniškas mokytojas kalba. Geras mokytojas aiškina. Nuostabus mokytojas įrodo. Labai nuostabus įkvepia.“)

            Mėgstanti savo darbą ir mylinti žmones anglų kalbos mokytoja Audronė Masiulytė turi puikų patarimą, kaip tapti laimingiausiais: „The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.“ (patarimas lietuviškai: „Laimingiausi žmonės – ne tie, kurie turi viską, kas geriausia, bet tie, kurie sukuria geriausia, iš visko, ką turi“)

            Prie kolektyvo prisijungusi psichologė Rasa Kazlauskaitė yra įsitikinusi, kad žmogus turi nuolat tobulėti, būti sąžiningas pats su savimi, kurti paties savęs geriausią versiją!

            Linkime daug ištvermės, kūrybiškumo ir sveikatos šių mokslo metų kelionėje!

        • Būkim sveikesni žygiuodami už savo mokyklą!
          • Būkim sveikesni žygiuodami už savo mokyklą!

          • Jau prasidėjo mokyklų iššūkis #walk15 Kviečiame visus mokytojus, moksleivius, alumnus ir kitus bendruomenės narius aktyviai dalyvauti!!! Tereikia atsisiųsti programėlę, skiltyje IŠŠŪKIAI pasirinkti savo mokyklą ir jūs jau dalyvaujate!

            Praėjusiais metais šiame iššūkyje dalyvavo 330 mokyklų, o kartu aplink Žemės rutulį mokiniai ir mokytojai nuėjo net 47 kartus

            Labiausiai mėgstanti vaikščioti mokykla bus paskelbta 2021-ųjų balandžio 24d. PRADĖKIM JAU ŠIANDIEN! Žingsnis po žingsnio...iki pergalės!!!

        • Kauno Jėzuitų gimnazijos mokiniai buvo apdovanoti J. Giedraičio fondo stipendijomis
          • Kauno Jėzuitų gimnazijos mokiniai buvo apdovanoti J. Giedraičio fondo stipendijomis

          • Šiais, Ateitininkų metais, kada ši seniausia Lietuvos jaunimo organizacija švenčia savo 110-ąjį jubiliejų, gimnazijoje rugsėjo 4 d. buvo surengtas Juozo Giedraičio fondo stipendijų įteikimas, inicijuotas JAV lietuvių bendruomenės įsteigto Tautos fondo.

            Juozo Giedraičio, ateitininko, žymaus visuomenininko, JAV lietuvių bendruomenės puoselėtojo, pavardė Kauno jėzuitų gimnazijoje skamba kasmet, kada gabiems, tačiau sunkesnėje materialinėje padėtyje esantiems, I-II gimnazinių klasių mokiniams būna įteiktos stipendijos. Mokiniai, siekiantys gauti šias premijas, turi sukurti rašinį, kurio tema šiais metais buvo „Ateitininkų pasaulėžiūros ir organizacijos kūrėjai“. Gautos stipendijos moksleiviams tampa puikia galimybe kompensuoti mokslo metų mokestį už ugdymą.

            Į ceremoniją susirinkusius stipendijas gausiančius mokinius, jų tėvelius ir garbingus svečius pasveikino KJG direktorius kun. Aldonas Gudaitis, SJ. Jis pakvietė visus nuolat dėkoti Dievui už nesibaigiantį tapimą tuo, kas esame, ir už Dievo mums atsiųstus žmones.

            Istorikas, Lietuvos Laisvės kovos sąjūdžio tarybos narys, Laimutis Purlys savo kalboje pabrėžė, jog Lietuvos ateitis – jaunimas. Perspėdamas, kad dabartinio jaunimo šiais neramiais geopolitiniais laikais laukia labai daug iššūkių, taip pat pasidžiaugė, jog Kauno jėzuitų gimnazija yra „tarsi šventovė, sauganti jaunimo pilietiškumą, patriotiškas vertybes“.

            Vėliau visiems susirinkusiems buvo pristatyta Juozo Giedraičio biografija. Šio Tautos fondo pirmininko, ateitininkų rėmėjo asmeninis pasišventimas ir aukos nulėmė tai, jog per visą jo pirmininkavimo šiam fondui laiką buvo surinkta didžiulė pinigų suma, iš kurios iki šiol yra remiami įvairūs projektai.

            Visus renginio dalyvius su Ateitininkijos 110-ies metų sukakties apžvalga supažindino Vygantas Malinauskas, teisininkas, visuomenės veikėjas, Ateitininkų federacijos tarybos narys. Anot pranešėjo, Ateitininkų organizacija  - tai terpė, kurioje atsiskleidė daugybė žmonių, nulėmusių Lietuvos istoriją.

            Savo apsilankymu šią iškilmę pagerbė ir Seimo narys Paulius Saudargas, kuris teigė, jog didžiuojasi savo tautos branda, atsiskleidusia per visų bendrą susitelkimą pandemijos metu, turėdamas omenyje visas įgyvendintas pilietines ir visuomenines iniciatyvas.

            Išgirdę Stipendijos skirstymo nutarimą, pažymėjimus, jog gauna J .Giedraičio fondo stipendiją, buvo pakviesti atsiimti 10 gimnazistų. Džiugu, jog  net du gimnazistų sukurti rašiniai buvo išrinkti į prizines vietas. Vėliau visi dalyviai buvo pakviesti drauge nužygiuoti bendrai nuotraukai prie poeto, kunigo Maironio paminklo.

            KJG labai dėkoja už nuoširdų ir geranorišką bendradarbiavimą Juozo Giedraičio vardo Lietuvos Moksleivių fondo steigėjui ir administratoriui Jonui Vainiui, kurio iniciatyva ir buvo suorganizuota ši ceremonija. „Ateikite kurti“ – tokiu šūkiu šiais metais visus kviečia ateitininkai, tad tikimės, kad šventės dalyviai savo žiniomis, rūpestingumu, gerais darbais ir pastangomis toliau kasdien kurs šviesesnę ateitį.

        • Nors ir kitokia, bet pakylėta ir sklandi naujų mokslo metų pradžia KJG
          • Nors ir kitokia, bet pakylėta ir sklandi naujų mokslo metų pradžia KJG

          • Neįprastai, su nemažais pokyčiais ir jauduliu prasidėję nauji mokslo metai pagaliau sugrąžino moksleivius atgal į mokyklą, kuri ir vėl suskambo nuo vaikų šurmulio ir džiaugsmingų šūksnių. Šiais metais rugsėjo 1-osios šventėje, dėl neįprastos situacijos, moksleiviai, be tėvelių palydos, buvo pakviesti susirinkti į savo klases pagal nustatytą spalvingą schemą.

            Šie ir daug kitų pokyčių buvo pristatyti moksleiviams po šventinių auklėtojų pasveikinimų klasėse.

            Šv. Mišiose Pranciškaus Ksavero bažnyčioje šiais metais dalyvavo abiturientai ir penktųjų klasių mokiniai. Džiugu, jog net 112 penktokų prisijungė prie mokyklos bendruomenės. Po Šv. Mišių visus pasveikinęs Gimnazijos direktorius tėvas Aldonas Gudaitis SJ pakvietė bendruomenės narius būti dar labiau kūrybingais ir palinkėjo kūrybos semtis iš Dievo.

            Kaip ir kasmet, šios šventės metu buvo įteiktos „Širdžių giesmės“ stipendijos, kurios skiriamos I klasės gimnazistams, įstojusiems su aukščiausiais įvertinimais. Šiais metais Rozvita ir Egidijus Vareikiai jas įteikė Ugnei Blužaitei, Justinui Montvilai ir Miglei Valutkevičiūtei.

            Naują mokslo metų kelionę šį rugsėjį gimnazijoje pradeda 822 mokiniai, 79 mokytojai ir specialistai bei 28 darbuotojai.

            Visą KJG bendruomenę sveikiname su Naujais mokslo metais ir linkime kantrybės, tikimės jūsų visų susiklausymo, sąmoningumo! Telaimina Dievas kiekvieną naujos mokslo kelionės žingsnį!

        • Gimnazijos mokytojai sėmėsi įkvėpimo, kaip kūrybingai pradėti naujų mokslo metų kelionę
          • Gimnazijos mokytojai sėmėsi įkvėpimo, kaip kūrybingai pradėti naujų mokslo metų kelionę

          • Kaip ir kasmet, prieš pradėdami naują mokslo metų kelionę, rugpjūčio 25 d. gimnazijos mokytojai dalyvavo mokymuose „Keliauti su jaunimu, skatinant jį kurti vilties kupiną ateitį“, kuriuos šį kartą nuotoliniu būdu vedė tėvas jėzuitas Peter Rožič.

            Savo pranešimą grįsdamas Universaliomis Apaštališkosiomis gairėmis, tėvas Rožič pabrėžė, jog kuriant organizacijos kultūrą, labai svarbu keliauti kartu su jaunimu, mokėti klausytis, atpažinti jų poreikius, rūpintis nuskriaustaisiais, visuomenės gerove, visa planeta. „Kartu keliaudami su jaunimu esame kūryboje. Tos kelionės vaisiai remiasi bendryste su kitais“, sakė lektorius.

            Kalbėdamas apie pašaukimą, tėvas Rožič priminė palyginimą apie lobį: „pašaukimas yra tarsi lobis, kai jį atrandi, puoselėji“. Labai svarbus pašaukimo indikatorius, pasak pranešėjo, yra džiaugsmas. Džiaugsmas, kuris tęsiasi, trunka ilgą laiką -  tikrasis pašaukimo būvis. Todėl labai svarbu suprasti savo poreikių hierarchiją. Kalbėdamas apie pašaukimą dirbti su su jaunimu, tėvas Peter pabrėžė kūrybingumo svarbą. Pasak pranešėjo, tai yra vienas iš kertinių pašaukimo aspektų. Kūrybingumo priešas – baimės, tad jas reikėtų kontroliuoti. Darydamas išvadą apie šiandieninę situaciją, lektorius teigė, jog „socialinis apribojimas verčia mus elgtis kūrybingai“.

            Mokytojai, pasidalindami savo įžvalgomis apie jaunimo poreikius, iškėlė jų saviraiškos klausimą. „Mokiniams reikia erdvės, reikia, kad juos suprastų ir priimtų tokius, kokie jie yra“, sakė tikybos mokytojas. Mokymams vadovavęs Tėvas Rožič perspėjo, jog kalbant apie mokinių saviraišką, labai svarbi yra mokytojo rolė, padedant mokiniui parinkti tinkamus saviraiškos būdus. Taip pat priminė apie ribas, kurių nevalia peržengti, kuriant santykius.

            Lyderystės įgūdžių, paremtų ištverme, nuolankumu, dalijimusi savo pastangomis, kad pasiektum bendrą tikslą, tėvas Peter kvietė semtis iš Jėzaus. „Jėzus – puikus pavyzdys, kaip netgi nieko nekalbant galima sureaguoti ir atsakyti žmogui“, teigė pranešėjas. Mokytojai ne tik keliauja kartu su mokiniais, bet ir asistuoja jiems, ne vadovaudami, nurodinėdami, bet palydėdami.

            Mokytojai dalinosi savo mintimis, kaip jie padeda jaunimui augti lyderystėje, pasakodami apie iniciatyvas, veiklas ir metodus, kurie naudojami gimnazijoje. Mokymų dalyviai sutarė, jog mokytojų asmeninis pavyzdys – taip pat puikus būdas ugdyti mokinių vertybes.

      • Kontaktinė informacija

        • VŠĮ “Kauno jėzuitų gimnazija”, Rotušės a. 9, Kaunas
        • Mokinių raštinė ir Priėmimo klausimai: +370 676 53935 arba Google Meet https://meet.google.com/ibu-njtr-wmf Administracijos raštinė: +370 618 19949 arba Google Meet https://meet.google.com/szd-ggzj-egh
        • Kauno jėzuitų gimnazija Rotušės a. 9, LT-44280 Kaunas LT-44280 Kaunas Lithuania
        • Įmonės kodas 300109458 Sąskaitos Nr. LT85 4010 0425 0070 9680 AB Luminor bankas Banko kodas 40100
        • https://www.facebook.com/pages/category/High-School/Kauno-j%C4%97zuit%C5%B3-gimnazija-453422008059612/
      • Prisijungti