• Kurti meilės kupiną pasaulį išlydėta XXVI laida

          • Liepos 14 d. vykusi XXVI laidos KJG abiturientų Išleistuvių šventė buvo džiugi ir iškilmiga. Puikiai išlaikyti nacionaliniai ir tarptautiniai egzaminai bei gausus šimtukų derlius šios šventės dalyviams dovanojo šypsenas ir pakilią nuotaiką. Išlydint gimnazistus į  gyvenimą, šv. Mišių metu, drauge su direktoriumi kun. A.Gudaičiu SJ, auklėtojai, mokytojai ir gausiai susirinkęs tėvelių ir artimųjų būrys prašė jiems Dievo palaimos. Su eilėmis, dainomis ir jautriais žodžiais linkėjimą visų auklėtojų vardu abiturientams pasakė mokytoja M. Baltuškaitė. Sėkmės ir atkaklumo žengiant į suaugusiųjų gyvenimą tėvelių vardu linkėjo KJG alumnė Asta Kamandulienė. Gimnazijos administracija dėkojo prie bendruomenės kūrimo aktyviai prisidėjusiems tėveliams. Džiugu, kad bendrų pastangų dėka šie jaunuoliai iškeliauja kurti meilės kupino pasaulio ir jungti žemę su dangum! Ad Majora Natus Sum!

          • Mokytojai gilinosi, kaip kurti įtraukiąją mokymo aplinką

          • Birželio mėnesį prasidėjo KJG vykdomo Erasmus+ programos projekto „Įtraukiosios mokymosi aplinkos kūrimo mokytojų kompetencijos tobulinimas" mobilumai. Šio projekto metu 12 mokytojų, atstovaujančių skirtingas metodines grupes, dalyvaus 6 dienų mokymuose tema  “The Collaborative Classroom: Teachers as Coaches, Classrooms as Teams”.

            Pirmasis seminaras vyko birželio 26–liepos 1 d. Dubline (Airijoje). Jame dalyvavo trys gimnazijos mokytojos: matematikos mokytoja Regina Žeimienė, ekonomikos ir verslumo mokytoja Laima Danilavičienė ir lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Aušrinė Šerepkienė. Mokymo dalyviai dalijosi patirtimi, kaip skatinti mokinių dialogą, grįstą mokinių komandų formavimu metodu. Įvairios mokinių aktyvumą lemiančios strategijos ypač pasirodė aktualios šių dienų mokytojui. Profesinė ir kultūrinė kominikacija su Europos šalių (Ispanija, Vokietija, Prancūzija, Slovakija, Olandija) ir JAV mokytojais atvėrė daug galimybių naudotis virtualiais ištekliais ir bandradarbiauti ne tik Erasmus+ programoje, bet ir individualioms mokyklų bendruomenėms.

            Viliamės, kad įgytos žinios nenuguls į stalčius, bet ir ugdys taip reikalingus lyderystės įgūdžius. Mokytojams seminarus rengia projekto partnerė Europass Teacher Academy, projektas finansuojamas Erasmus+ programos lėšomis. 

          • Net du medaliai tarptautinėse geografijos olimpiadose!

          • Sveikiname Donatą Aleksandrą Vasiliauską (8 b kl.) Europos šalių geografijos olimpiadoje, kuri vyko Belgrade, laimėjusį aukso medalį!

            Sveikiname Roką Bagdoną (II DSD kl.) Baltijos šalių geografijos olimpiadoje, kuri vyko Valkoje (Latvija) ir Tartu (Estija), laimėjusį bronzos medalį! Linkime Rokui sėkmės Pasaulio geografijos olimpiadoje, kuri rugpjūčio mėnesį vyks Indonezijoje.

            Mokinių laimėjimais be galo džiaugiasi mokytoja Loreta Latvienė kartu su visa KJG bendruomene.

          • Atsisveikinimas su KJG paliekančiais mokytojais

          • Paskutinio šių mokslo metų Mokytojų tarybos posėdžio metu, birželio 27 d. KJG bendruomenė nuoširdžiai dėkojo darbuotojams, kurie palieka mokyklą, perleisdami savo pareigas kitiems. Už pasiaukojantį darbą ugdant jaunąją kartą, kantrybę, jautrumą, išradingumą ir kilniaširdiškumą padėkų sulaukė vokiečių kalbos mokytojas Alexander Wölffling, matematikos mokytoja ir IV m klasės auklėtoja Aleksandra Šilinskienė, ilgametė lietuvių kalbos mokytoja, IV a klasės auklėtoja Marija Baltuškaitė ir direktoriaus pavaduotoja, atsakinga už neformalųjį udgymą, Audronė Remeikienė. Linkėdami iškeliaujantiems sėkmingų akimirkų ateityje, tikimės, kad jie neužmirš gimnazijos ir visada jausis čia kviečiami ir laukiami!

      • Kontaktinė informacija

        • VŠĮ “Kauno jėzuitų gimnazija”, Rotušės a. 9, Kaunas
        • Mokinių raštinė ir Priėmimo klausimai: +370 676 53935 arba Google Meet https://meet.google.com/ibu-njtr-wmf Administracijos raštinė: +370 618 19949 arba Google Meet https://meet.google.com/szd-ggzj-egh
        • Kauno jėzuitų gimnazija Rotušės a. 9, LT-44280 Kaunas LT-44280 Kaunas Lithuania
        • Įmonės kodas 300109458 Sąskaitos Nr. LT85 4010 0425 0070 9680 AB Luminor bankas Banko kodas 40100
        • https://www.facebook.com/pages/category/High-School/Kauno-j%C4%97zuit%C5%B3-gimnazija-453422008059612/
      • Prisijungti