• Gimnazijos darbo laikas per mokinių vasaros atostogas
          • Gimnazijos darbo laikas per mokinių vasaros atostogas

          • Liepos 1– 24 d. ir rugpjūčio 19–26 d. interesantai, tėvai ir mokiniai aptarnaujami susitarus iš anksto darbo dienomis 9.00–14.00 val. Interesantai nepriimami liepos 25 d. – rugpjūčio 16 d.

            Budėtojas gimnazijoje budi darbo dienomis 8.00–16.00 val., tel. (0 37) 280528, 065513351

            Mokinių raštinės tel. 067653935, el. p. gimnazija@kjg.lt  Administracijos raštinės tel. 061819949, el. p. kjg@kjg.lt

          • Kurti savo ateitį ir santykį su Dievu išlydėta XXVII laida

          • Liepos 17 d. Kauno jėzuitų gimnazijoje atsisveikinti su mokyklinio gyvenimo etapu rinkosi XXVII abiturientų laida. Padėką Dievui už sėkmingai pasibaigusius mokslo metus, įgytas žinias ir visas gimnazijoje gautas patirtis gimnazistai išreiškė šv. Mišiose. Abiturientus išleistuvių šventės proga sveikino šv. Mišioms vadovavęs direktorius kun. Aldonas Gudaitis SJ, auklėtojai Rita Janavičienė, Vilija Mataitė-Grigaitienė, Loreta Latvienė, Mindaugas Grigaitis, jų mokytojai, gausiai susirinkę tėvėliai ir artimieji. „Dievas kiekvienam iš jūsų turi parengęs planą. Tereikia mokėti išlaukti, nebijoti būti mažu, gebančiu priimti pagalbą ir siekiančiu kurti santykį su Dievu, kuris tikrai yra nuostabus!", - linkėjo gimnazijos direktorius kun. Aldonas.  

            Šventės metu buvo paskelbti apibendrinti valstybinių brandos egzaminų rezultatai ir Tarptautinio bakalaureato įvertinimai. „Džiaugiamės šimtukų gausa lietuvių kalbos, matematikos, istorijos, chemijos ir kituose egzaminuose", - teigė pavaduotoja Aušrinė Šerepkienė. Gausiais plojimais buvo palydėta aukščiausius Tarptautinio bakalaureato diplomo programos įvertinimus gavusi Ieva Kalinauskaitė (IB 2 kl.) ir net tris šimtukus valstybiniuose brandos egzaminuose surinkęs Pijus Blažys (IV M kl.). Šiems abiturientams buvo iškilmingai įteikti sidabriniai gimnazijos ženkliukai.

            Visų abiturientų auklėtojų vardu atsisveikinimo kalbą sakę auklėtojai V. Mataitė-Grigaitienė ir M. Grigaitis tikino, kad „mes jus prisiminsime ne dėl skaičiukų, bet dėl jūsų parodyto kūrybingumo, atsakingumo, nuoširdumo". Išlikti tokiais pat nuoširdžiais ir smalsiais tėvelių bendruomenės vardu linkėjo D. Morkūnas, o neprarasti vilties ir pasitikėjimo savo draugus drąsino abiturientė Barbora Ylaitė (IV M kl.). 

            Šia proga kiekvienas abiturientas buvo apdovanotas atiminimui skirta dovana – jėzuito knyga „Neprivalai būti tobulas", o abiturientai gimnazijai padovanojo meninkų kurtą stilizuotą pašto dėžutę, kuri papuošė vidinio kiemelio nišą. „Labai lauksime laiškų, o dar labiau, jūsų, sugrįžtančių į mokyklą!", - išlydėdama abiturientus kvietė pavaduotoja Aušra Jankauskaitė drauge su visa gimnazijos bendruomene. 

          • Džiaugiamės puikiais abiturientų egzaminų rezultatais

          • Paaiškėjus galutiniams 2024 m. egzaminų rezultatams, džiaugsmingai sveikiname XXVII KJG abiturientų laidą! Iš viso 2023–2024 m.m. gimnaziją baigė 96 mokiniai. Nacionalinėje programoje mokėsi ir baigė 76 gimnazistai. XXVII laidos mokiniai per egzaminus surinko 29 šimtukus! Vienas mokinys net iš 3 dalykų buvo įvertintas 100 balų, penki mokiniai – 2, o 16 mokinių – vienu 100-uku. Labai džiaugiamės ir didžiuojamės Pijaus Blažio akademiniais pasiekimais!

            Šiais mokslo metais gimnaziją baigė 20 Tarptautinio bakalaureato diplomo programos (IBDP) mokinių. Džiaugiamės, kad visi jie sėkmingai baigė programą, gavo puikius įvertinimus ir įgijo TB programos diplomus. Pusė programą baigusių gimnazistų surinko po 7 balus už aukštesniuoju lygiu laikytus egzaminus, kas atitinka 100 balų! Statistiniai duomenys rodo, kad vidutinis KJG TB programos absolvento vidurkis yra 35 balai, o didžiausias surinktas balas yra 43. Detalesnę informaciją apie TB egzaminų rezultatus rasite čia.

          • KJG choristų balsai Lietuvos dainų šventėje

          • Mišrus KJG choras „Venimus", vadovaujamas muzikos mokytojos Erikos Lukšienės, lydimas mokytojų Loretos Latvienės, Vilmos Palienės ir Ingos Juškaitės, savo balsais liepos 4–6 d. papildė Lietuvos dainų šventės „Kad giria žaliuotų 2024" muzikinę pynę. Dalijamės choristės Adrijanos sukurtu video, kad širdis suvirpinusios šventės melodijos dar ilgai skambėtų mūsų širdyse ir lūpose!

          • Tarptautinėse geografijos olimpiadose – puikūs rezultatai

          • Sveikiname Roką Bagdoną iškovojusį sidabro medalį 10-ojoje Baltijos šalių geografijos olimpiadoje, kuri birželio 25–29 dienomis vyko Lenkijos mieste Torūnėje. 

            Sveikiname Vakarį Vilimą iškovojusį bronzos medalį 10-ojoje Europos geografijos olimpiadoje, vykusioje birželio 28–liepos 4 d. Serbijos kalnų miestelyje Kopaonike.

            Džiaugiamės puikiais rezultatais ir didžiuojamės mokinių žiniomis drauge su geografijos mokytoja Loreta LatvieneLinkime Rokui sėkmės Pasaulinėje geografijos olimpiadoje, kuri vyks rugpjūčio mėnesį Airijoje, Dubline!

        • Programėlė piligrimystei šv. Ignaco pėdomis
          • Programėlė piligrimystei šv. Ignaco pėdomis

          • Jėzuitų kurija yra sukūrusi programėlę „Jesuit Pilgrimage App", kurią parsisiuntus galite „keliauti“ šv. Ignacui svarbiomis vietomis. Ji tinka edukacijai, mokyklose, kūrybingai supažindinant moksleivius, jaunimą ar suaugusiuosius su šv. Ignacu. Tai taip pat puiki pagalba gyvai keliaujant Romoje, Ispanijoje ar kitur. Čia rasite žemėlapių, vietų aprašų, 360° nuotraukų, garso įrašų. Programėlė prieinama anglų, italų, ispanų ir prancūzų kalbomis (netrukus ir vietnamiečių). 

            Programėlę galite nemokamai parsisiųsti į savo telefonus (Android ir iOS): https://jesuitpilgrimage.app/

          • Interaktyvios skaitmeninės užduotys – nauda ugdymo procesui

          • Kauno jėzuitų gimnazija vasario–birželio mėnesiais dalyvavo „Google for Education" pilotiniame projekte (Albus). Bendradarbiaujant su įmone „Terasky Baltic" 2, 3, 5 ir 6 klasių mokiniai ir mokytojai buvo aprūpinti edukacijai skirtais „Chromebook“ kompiuteriais su „Chrome OS“ operacine sistema lietuvių kalba bei suteikta galimybė nemokamai naudotis edukacine programa „Google for Education“. Patirtimi su pedagogais dalijosi mokytojai iš Airijos, Švedijos bei Jungtinės Karalystės mokyklų, jau naudojantys „Google for Education“ ekosistemą. 

            Didžiausią naudą suteikė „Google Classroom“, leidęs tvarkyti užduotis, bendrauti su mokiniais ir jų tėvais bei lengvai struktūruoti mokymo medžiagą. Dar mokytojams labai naudinga buvo plagijavimo tikrinimo funkcija. Ypatingai „Google Classroom“ įrankių naudą pajutome, kai atnaujinus Ugdymo programas nebuvo laiku išleisti vadovėliai“, – dalinasi įspūdžiais pavaduotojas ugdymui, Pre-IB koordinatorius, Virgilijus Saulius.  Dar vienas privalumas – technologijos leidžia transliuoti pamokų turinį sergantiems ar dėl kitų priežasčių mokykloje negalintiems būti vaikams, taip padedant jiems neatsilikti nuo programos. Išbandžiusi „Google for Education“ galimybes gimnazija jomis naudosis ir pasibaigus projektui.

          • MAGIS Misijos dalyviai iškeliavo į Afriką

          • Liepos 3 d. MAGIS Misija'24 dalyviai – Mikas, Urtė, Areta, Aidilė, Jokūbas, tikybos mokytoja Asta Krasauskaitė ir kapelionas Eugenijus Markovas SJ – iškeliavo į Afriką. KJG delegacija lankysis Kenijoje, kur Lenkisem kaimelyje iki liepos 27 d. jie padės pastatyti ir įrengti nedidelę bažnyčią.

            Per pastaruosius penkerius metus Magis misijose dalyvavo daugiau nei 30 KJG bendruomenės narių, kurie prisidėjo prie mokyklų ugdymo pagerinimo, padėjo mokyklos bendrabučiui Mašuru kaimelyje įsigyti ožkų ir avių, sumontavo saulės jėgainę, prisidėjo prie vandens rezervuarų įrengimo.

            Daugiau MAGIS Misija'24 įspūdžių.

          • Įspūdingas jauniausios robotikos komandos pasiekimas

          • KJG robotikos komanda „Silver Stars" birželio 19–22 d. dalyvavo tarptautiniame pasauliniame robotikos čempionate Floridoje (JAV), Daytona Byče, Embry-Riddle aeronautikos universitete. Robotikos mokytojų Alberto Juškausko ir Virgilijaus Sauliaus ruošiama komanda, kurią sudaro Marius Jacunskas, Donatas Kačerauskis (6 b kl.), Gabijus BeržinisUgnė Sakalauskaitė (6 c kl.), Elžbieta Kurapkaitė (6 d kl.) ir Herkus Zasimauskas (6 a kl.), buvo išrinkta drauge su dešimt stipriausių komandų visose kategorijose (inovacijos projektas, komandos vertybės, roboto dizainas ir programa, užduočių-misijų stalas). Teisėjų įvertinta komanda apdovanota FIRST LEGO League Challenge finalistų apdovanojimu. Mokytojas Albertas Juškauskas didžiuojasi mokiniais, ir pabrėžia, kad tai – „didelis pripažinimas, siekiant dar didesnių aukštumų robotikos srityje".

            Šiame tarptautiniame renginyje dalyvavo daugiau nei 1500 dalyvių, atstovavusių 20 pasaulio šalių. FLL Challenge kategorijoje varžėsi 50 komandų iš skirtingų žemynų, kurios demonstravo savo FIRST LEGO League robotikos „Masterpiece“ (liet. „šedevras“) įgūdžius. 2024 m. FLL tema „Masterpiece“ buvo skirta meno sričiai tyrinėti. Komanda „Silver Stars“ pristatė savo projektą „Automatic Puppets“, padedantį aktoriams labiau pažinti automatinių lėlių panaudojimą spektakliuose.

            Ši unikali patirtis ne tik praturtino mokinių žinias, bet ir įkvėpė siekti dar didesnių tikslų technologijų ir robotikos srityse. „Komandos „Silver Stars“ pasiekimas yra didelis žingsnis į priekį ir puikus pavyzdys jaunajai kartai, siekiančiai aukštumų technologijų ir robotikos srityse. Dėkojame visiems prisidėjusiems prie šios įspūdingos pergalės – rėmėjams, KJG plėtrai ir bendruomenei", - teigia mokytojas A. Juškauskas.  „Tai yra pirmieji mūsų komandos metai, ir patirtis, kurią mes gavome davė mums tvirtą pagrindą siekti savo tikslų ir toliau", - po varžybų dalijosi Donatas Kačerauskas iš 6 b kl.

            Po intensyvių varžybų, komandos nariai turėjo galimybę aplankyti Kenedžio raketų kosmoso centrą, sudalyvauti įvairiose edukacinėse programose ir, svarbiausia, savo akimis pamatyti raketos paleidimus net du kartus! Gimnazija džiaugiasi, kad organizuojant kelionę šiai robotikos komandai, geranoriškai skyrė paramą Kauno m. savivaldybė, UAB „Danvita", UAB „Festo", UAB „ReizTech" ir VšĮ „Robotikos akademija". 

          • Mokytojams linkime puikių vasaros akimirkų!

          • Birželio 26 d. paskutinio šių mokslo metų Mokytojų posėdžio metu bendruomenė dėkojo gimnaziją paliekantiems kolegoms Liudai Natkevicienei, Daliai Jančiauskienei ir kun. Aldonui Gudaičiui SJ už šiltą bendrystę, draugystę ir drauge nukeliautą profesinį kelią. Linkėdami puikių vasaros akimirkų vienas kitam, mokytojai pasveikino jubiliejinių gimtadienių sulaukusias Rūtą Balčiūnaitę ir ses. Gražiną Dapšauskytę.

          • Džiaugiamės kilnia mokinių iniciatyva

          • Gimnazistės Atėnė Goštautaitė ir Otilija Vitkūnaitė (IB I kl.) birželio 6 d. įgyvendino socialinę iniciatyvą – surengė vakaronę „Bičiulių rate”, kuria siekė paskleisti žinią apie Kauno Arkos bendruomenę. Renginio svečiai galėjo susipažinti su šios bendruomenės veikla, įsigyti bičiulių pagamintų keraminių dirbinių, jaukiai pabendrauti ir pamatyti KJG folkloro būrelio pasirodymą. Kauno Arkos bendruomenė – organizacija, įkurta siekiant įtraukti žmones su intelekto negalia į kasdieninį gyvenimą bei jiems sukurti lygiavertes galimybes. 

          • KJG – Lietuvos mokyklų sporto žaidynių laimėtoja

          • Birželio 8 d. Šiauliuose vyko Olimpinė diena, kurios metu buvo apdovanotos 2023–2024 m.m. Lietuvos mokyklų sporto žaidynių komandos nugalėtojos ir prizininkės. Gimnazijų ir vidurinių mokyklų grupėje Kauno jėzuitų gimnazija užėmė III vietą. Aukštą prizinę vietą pelnė: šachmatų komanda – I vieta (131,5 balai), badmintono komanda – II vieta (119 balai), merginų tinklinio komanda – IV vieta (112 balai) ir vaikinų lengvosios atletikos komanda – VIII vieta (95,5 balai).

            Birželio 18 d. Kauno švietimo inovacijų centre vyko Kauno m. fizinio ugdymo pagerbimo šventė. Kauno miesto mokyklų vyresnių mokinių grupėje pagal laimėtus medalius bendroje įskaitoje mūsų gimnazija užėmė II vietą. Be aukščiau minėtų pasiekimų prie įskaitos prisidėjo merginų 3x3 krepšinio II vietos laimėjimas. Fizinio ugdymo mokytojas Rimantas Pavydis atstovavo gimnazijai apdovanojimų ceremonijoje ir priėmė KJG skirtus Lietuvos Tautinio Olimpinio komiteto, Kauno m. savivaldybės administracijos ir sporto mokyklos „Gaja“ prizus. Drauge su fizinio ugdymo mokytojais džiaugiamės sportiškais mokiniais, jų motyvacija ir pasiekimais!

          • Mokinių Parlamentas skelbia aktyviausią klasę

          • Mokslo metų pabaigoje Mokinių Parlamentas primena apie šiais metais susikūrusią naują iniciatyvą – „KJG taurės žaidynes“. Visus metus mokiniai iš visų klasių, nuo penktokėlių iki dvyliktokų, lankėsi ir įsitraukė į MP organizuojamus renginius. Tačiau išsiskyrė viena klasė, kuri pranoko visus standartus ir iškilo kaip šių metų „KJG taurės žaidynių“ nugalėtoja! Sveikiname nuostabiąją 8 b klasę!

          • „Ad Majora" šventė vainikavo mokslo metus

          • Kauno jėzuitų gimnazijos bendruomenė birželio 13 d. iškilmingai šventė tradicinę mokslo metų pabaigą žyminčią šventęAd Majora". Šia proga, 100 metų atkūrimo sukaktį mininti KJG, sukvietė visus į Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedrą baziliką. Iškilmingoje šv. Mišių aukoje, drauge su direktoriumi kun. Aldonu Gudaičiu SJ, gimnazijos bendruomenė dėkojo Dievui už mokyklos nuolatinį augimą, naujų patirčių atnešusius mokslo metus, įgytas žinias, mokytojus ir draugus, pavesdami Visagalio globai savo svajones, viltis ir atostogų planus. 

            „Ad Majora" atmosferą buvo galima pajusti visame Kauno senamiestyje ir centrinėse gatvėse. Lietuvos karinių oro pajėgų orkestro lydima KJG bendruomenė džiugino praeivius Vilniaus gatvėje ir Laisvės alėjoje žygiuodami su energinga ir džiaugsminga melodija, šypsenomis ir pakilia nuotaika. 

            Šventinio koncerto susirinkę stebeti mokiniai, mokytojai, alumnai, svečiai, tėveliai ir artimieji, buvo apdovanoti nuotaikingomis dainomis, kurias atliko klasių chorai ir solistai, sukurtais šokiais ir meniniais pasirodymais. 

            Didesnei Dievo garbei (lot. Ad majora natus sum) kviečianti gyventi KJG, būtent šios šventės metu tradiciškai paskelbia ir apdovanoja po du atstovus, kurie būna išrenkami savo draugų ir mokytojų už iškiliausius pasiekimus konkrečioje vertybių srityje (kiekvienoje iš 5 KJG vertybių kolonų). 2023–2024 m.m. už intelektualumą buvo apdovanoti Vakaris Vilimas (8 a kl.) ir Dovydas Demikis (IV M kl.). Dvasingiausiomis šiais metais buvo pripažintos Skaistė Danilevičiūtė (8 a kl.) ir Dorotėja Janulytė (II M kl.). Miglė Borodičaitė (8 c kl.) ir Aistė Dubinskaitė (II M kl.) buvo paskelbtos nugalėtojomis kūrybingumo srityje. Sportiškiausiomis šiais mokslo metais buvo išrinktos Miglė Sakalauskaitė (8 b kl.) ir Laura Bagurskaitė (IV AdM kl.). Gustė Bagdonaitė (8 c kl.) ir Jogaila Mitkus (IB 1 kl.) gavo apdovanojimus už bendruomeniškumo puoselėjimą. 

            Prie šventės prisijungęs kompanijos „TeraSky"  atstovas Paulius Valiulis įteikė apdovanimus mokytojoms Ritai Liubinienei ir Dovilei Tamošiūnienei už pastangas ir puikius pasiekimus dalyvaujant skaitmeninio raštingumo projekte „Google for Education". 

          • „Magis" klubas kviečia jaunuolius į vasaros nuotykį

          • 18–35 m. jauniems žmonėms MAGIS klubas siūlo liepos 7-13 d. skirti jaudinančiam iššūkiui – „Pažinti Nepažintą“. Renginio organizatoriai dalyviams pažada, kad Ignaciškuoju dvasingumu paremtų eksperimentų metu drauge su jaunimu iš visos Lietuvos bus galimybė atsigręžti į pažinumą ir jo atspindžius kasdienybėje. Pažinimas – nesibaigiantis ir klausimų nuolat keliantis procesas, į kurį leistis kviečiame ne tik apmąstymų būdu, bet ir aktyviomis veiklomis, kurios ir taps MAGIS VASAROS ašimi. Daugiau apie šį renginį. 

            REGISTRACIJA

          • Pusryčiai su mylimu KJG darbuotoju

          • Už surinktus paskatinimo taškus aktyviai dalyvaujant konkursuose, olimpiadose, projektuose ir gerai besimokant, mokiniai apdovanojami susitikimu su gimnazijos darbuotoju. 30 paskatinimo taškų surinkę mokiniai susitinka su gimnazijos kapelionu, surinkę 40 taškų –  su mylimiausiu gimnazijos darbuotoju, o 50 taškų surinkusieji yra kviečiami pusryčiauti su direktoriumi.

            Šiais mokslo metais drauge su direktoriumi A. Gudaičiu SJ pusryčiavę mokiniai buvo apdovanoti pažymėjimais, skaniu omletu, nuoširdžiais pokalbiais, kopimu ant vienuolyno terasos ir vizitu į Kauno kunigų seminariją, kurioje direktorius pasidalijo savo priminimais. 

            Susitikę su kapelionu Eugenijumi Markovu SJ mokiniai buvo pakviesti pažaisti boulingą. Pasirinkę savo mylimiausius mokytojus šiais metais mokiniai pusryčiavo su L. Natkevičiene, G. Akramiene, E. Venslovaite-Šiliūniene, D. LapieneV. Mataite-Grigaitiene, R. Varsackyte, V. Paliene, D. Vaitkiene, V. Kaftanike, I. Stoniene, E.Lukšiene, A. Černyauskiene, A. Baliukevičiumi, D. Kulviečiuviene ir S. Zuozaite.

            KJG džiaugiasi mokiniais, kurie nuolat tobulėja mokslo, sielovados, tarnystės, meno, sporto srityse, pasižymi tvarkingumu, punktualumu, atsakingumu, sąžiningumu, draugiškumu ir kitomis dorybėmis.

          • Pradinių klasių mokslo metų pabaigos šventė

          • Birželio 11 d. mokslo metų pabaigą minėjo KJG pradinių klasių mokiniai. 1 m, 2 m ir 3 m klasių mokiniams jų mokytojos, Virginija Jusaitė, Vaida Viluckienė ir Dovilė Tamošiūnienė, drauge su mokyklos direktoriumi kun. Aldonu Gudaičiu SJ, įteikė mokslo metų baigimą liudijančius pažymėjimus. Šventėje gausiai susirinkusius tėvelius, senelius ir artimuosius pradinukai pradžiugino tuo, ko išmoko per šiuos mokslo metus. Šventė buvo papuošta skambiomis ir nuotaikingomis dainomis, kurių išmokė muzikos mokytoja Erika Lukšienė, energingais ir plastiškais šokio judesiais, kuriuos sukurti padėjo šokių mokytoja Jurgita Jonaitienė. Tėveliai savo vaikus apdovanojo taip pat kūrybingai – atliko dainą, sukūrė pasaką ir padeklamavo poemą. Visai KJG bendruomenei skambėjo daug dėkingumo žodžių ir jautrių palinkėjimų kasdien vis augti ir stiprėti!

          • Džiaugiamės muzikiniais talentais

          • Džiaugiamės 7 d kl. mokine Kotryna Janavičiūte, kuri Tarptautiniame konkurse „Trofeo Musicale” birželio 4 d. laimėjo I vietą! Sveikiname mokinę su pasiekimais tarptautiniame konkurse Italijoje „ANXUR" ir jos pelnyta galimybe groti su orkestru respublikiniame konkurse „Jaunieji fortepijono lyderiai”. Džiaugiamės mokinės puikiu pasirodymu Respublikiniame konkurse „Muzikinės interpretacijos”. 

          • Kviečiame į vakaronę „Bičiulių rate"!

          • Birželio 6 d. 17.00 val. KJG gimnazistės organizuoja vakaronę „Bičiulių rate", kurioje kviečia susipažinti su Kauno Arkos bendruomene iš arčiau. Renginio dalyvių lauks ne tik folkloro pasirodymas, vaišės bei Arkos bendruomenės prisistatymas, bet ir galimybė įsigyti bičiulių pagamintus keraminius dirbinius.

            Arkos bendruomenė — organizacija, įkurta siekiant įtraukti žmones su intelekto negalia į kasdieninį gyvenimą ir sukurti jiems lygiavertes galimybes. „Siekdamos skleisti žinią apie šią šiltą bendruomenę, rengiame vakaronę žmonėms su intelekto negalia, vadinamais bičiuliais", - teigia IB 1  kl. mokinės.

            Laukiame visų, norinčių prasmingai, smagiai bei jaukiai praleisti vakarą! 

            Nuoroda registracijai.

    • Kontaktinė informacija

      • VŠĮ “Kauno jėzuitų gimnazija”, Rotušės a. 9, Kaunas
      • Mokinių raštinė ir Priėmimo klausimai: +370 676 53935 arba Google Meet https://meet.google.com/ibu-njtr-wmf
        Administracijos raštinė: +370 618 19949 arba Google Meet https://meet.google.com/szd-ggzj-egh
      • Kauno jėzuitų gimnazija
        Rotušės a. 9, LT-44280 Kaunas
        LT-44280 Kaunas
        Lithuania
      • Įmonės kodas 300109458
        Sąskaitos Nr. LT85 4010 0425 0070 9680 AB Luminor bankas
        Banko kodas 40100
      • https://www.facebook.com/pages/category/High-School/Kauno-j%C4%97zuit%C5%B3-gimnazija-453422008059612/
    • Prisijungti